top of page

Korutarinat

Korut ja korukivet antavat voimaa arkeen ja juhlaan. Tarinat koruihin ja elämään. Korujeni tarina alkaa sinusta: Mitä haluat tuoda niillä elämääsi? Mihin kaipaat voimaa ja piristystä tai haluatko rauhoittua vai saada energiaa? Kivien voima piilee niiden värissä ja koostumuksessa. Voit tutustua niihin tarkemmin netissä

Korutarinat syntyvät korujen suunnittelun ja valmistamisen aikana. Jokainen koruni sisältää oman tarinan, jonka saat korusi mukana. Se kertoo sinulle korun tarinan, jota voit itse jatkaa.

Teen koruja eri tyyleillä, joihin voit tutustua tarkemmin galleriassa. 

 

Mala-helmet

Perinteinen, itämainen rukousnauha, jossa on 108 helmeä, suurempi guru-helmi ja tasseli Mala-helmet on valmistettu keskimäärin halkaisijaltaan 
8 mm helmistä ja solmittu narulla nauhaksi. Helmien narun voit valita tarpeesi mukaan.

Käytän Mala-helmissä jalokiviä ja korukiviä.

Avainnauhat

Avainnauhat valmistetaan korukivistä tai jalokivistä. Helmet ovat keskimäärin 8 mm halkaisijaltaan ja ne kiinnitetään yhteen lenkittämällä. Jokainen lenkki tehdään yksitellen käsin.

Ranne- ja nilkkakorut

Korut valmistetaan samoista kivihelmistä kuin muutkin korut joko lenkittämällä metallilenkeistä tai joustavasta silikoninarusta. 

Korvakorut

Riippuvat korvakorut on valmistettu jalo- tai korukivihelmistä sekä metallisista välikappaleista. Koukut ovat nikkelittömiä.

bottom of page